Recenze knihy Tvoříme interiér s českou designérkou

Rekonstruujete nebo zařizujete nový domov? S knihou Tvoříme interiér s českou designérkou rozhodně nešlápnete vedle. Najdete zde celou řadu otázek a odpovědí, skvělé rady a jednoduché tipy, jak zařídit harmonický a ničím nerušený interiér.

Rekonstruujete, zařizujete, nebo znáte někoho, kdo se na podobné činnosti chystá? Pak pořiďte knihu Tvoříme interiér s českou designérkou od Ivy Bastlové. Iva je uznávaná česká designérka s více než patnáctiletou praxí v oboru a v této knize vás provede jednotlivými kroky při zařizování interiérů či při částečné nebo celkové rekonstrukci. Díky jejím radám a tipům si vytvoříte skvělý interiér odpovídající vašim možnostem a vyhnete se zbytečným chybám.

Každá renovace a zařizování jde rychleji, pokud víte, kde a na čem ušetřit a kde raději investovat do kvalitnějších materiálů. Dozvíte se také, jak hezky sladit interiér jako celek nebo jak se vyhnout vícepracím. Získáte podrobné rady pro návrh a realizaci kuchyní, koupelen, obývacích a dětských pokojů a všech dalších prostor, a to po jednotlivých místnostech. Najdete zde praktické informace o správné volbě materiálu, o ergonomii, údržbě i finanční náročnosti. Poznáte také, na co si dát pozor již při samotném výběru bytu či domu.