Mobilní pískování lodí

Kontakt

Mobilní pískování lodí se provádí pomocí nejmodernější technologie, využívající vysokotlakého tryskání jemných částic. Tím dochází k čištění všech částí povrchů na lodi. Mobilní pískování lodí se také provádí jako příprava před aplikací nátěrů nebo nanášením nástřiků, k vyhlazení svárů, nejrůznějších oprav apod.

Mobilní pískování lodí provádíme po celé České republice, a to kvalitní pískovačkou, využívající nejvyšší stupeň pro čištění tryskáním na čistý kov a další povrchy. Pomocí mobilního tryskání se odstraní veškeré viditelné stopy rzi, barvy a dalších nečistot. Povrch po pískování vykazuje jednotný čistý vzhled, připravený pro další úpravu.

Co je mobilní pískování lodí

Mobilní pískování lodí je proces, při kterém dochází k dokonalému odstranění všech hrubých i jemných nečistot na trupu lodi, v lodní kabině i na dalších částech lodi. Pískování je velmi jednoduchý proces, při kterém pomocí stlačeného vzduchu proudí směs smíchaná s abrazivem na požadovaný povrch. Mobilní pískování lodí se používá pro čištění, renovaci a zdrsnění požadovaného povrchu.

Proč využívat pískování lodí

Mobilní pískování lodí je nejefektivnější metoda před-úpravy povrchu trupu lodi a dalších lodních částí. Pomocí pískování docílíte v krátkém čase a šetrnou formou požadovaného efektu.

Tato úprava může být velmi jemná nebo naopak pomocí tryskání můžete povrch lodi zcela zdrsnit. Tryskáním se odstraní veškeré stopy starých nátěrů, rzi a dalších hrubých nečistot, a to i na místech, která jsou obtížně opracovatelná běžnými prostředky.

Pískováním můžete ošetřit všechny materiály na své lodi, ať už jde o plast, dřevo nebo kov. Dle použitého zařízení a abraziva používáme pro zdrsnění nebo zjemnění povrchové struktury materiálu.

Výhody mobilního pískování lodí

    • snadná manipulace pískovačky i na místech, kde není elektrická energie
    • efektivní čištění všech druhů povrchů
    • jednoduché odstranění i silných vrstev nátěrů všech druhů laků
    • možnost využití pískování i na špatně přístupných místech lodi

Mobilní pískování lodí je šetrné

Mobilní pískování lodí je proces, který lze využít k nejrůznějším účelům v lodním průmyslu. Odstraní se při něm barva, koroze a ostatní nečistoty, zlepšuje povrch různých materiálů a je velmi šetrný pro ošetřený povrch. Pro mobilní tryskání používáme stroje, vhodné pro využití v interiéru i exteriéru. Ve venkovních prostorech lze tryskat libovolně velké konstrukce.

Při pískování se používá nejmodernější technologie, která má oproti konvenčním metodám zanedbatelný dopad na životní prostředí. Pískováním a tryskáním získáte požadovaný výsledek v krátkém čase, bez nutnosti použití finančně náročných rozpouštědel a dalších chemických čisticích prostředků.

Potřebujete vymalovat?