Malíř pokojů

Kontakt

Profesionální malíř pokojů vymaluje interiér i exteriér vašeho domu precizně, kvalitně a podle nejnovějších trendů. Objednejte si malíře pokojů a dejte svému domu nový vzhled.

Malíř pokojů vymaluje váš byt se zárukou

Malování pokojů v bytě nebo domě vyžaduje nutnou dávku zručnosti a praxe. Aby byl výsledek vymalovaných zdí opravdu precizní, doporučujeme přenechat malování našim profesionálům. Jsme malířská firma, specializující se na malování interiérů i exteriérů. Za sebou máme již mnohaleté zkušenosti.

Praxe nám umožňuje splnit i ty nejnáročnější požadavky našich klientů, poradíme s výběrem vhodných barev, pomůžeme sjednotit interiér pomocí barevných odstínů zdí a dokážeme doladit i ty nejmenší detaily, jako jsou lišty, ozdobné šambrány a další prvky, které zvýší hodnotu vaší nemovitosti.

Profesionální malíř pokojů promění každý interiér v luxusní bydlení

Toužíte mít byt či dům vymalovaný tak, abyste byli na své zdi opravdu pyšní? Objednejte si našeho malíře pokojů. Přijede k vám profík, který k práci používá výhradně ty nejkvalitnější pomůcky a pomůže vybrat nejlepší barvu pro jednotlivé typy místností nejen podle zatížení, ale také jejich použití.

Specializujeme se na malování moderních i klasických interiérů. Zvláště historické budovy vyžadují mnohdy složité přípravy před samotným malováním, nezřídka bývá problém s výmalbou vysokých stěn a stropů. Naše firma disponuje vlastním nářadím, se kterým zdoláme i vysoké překážky.

S čím vám pomůže malíř pokojů

• se sestěhováním a přípravou pokojů před malováním
• s odstraněním skobiček, šroubků, hmoždinek a dalších kotvících materiálů
• s oškrábáním starých omítek a vyrovnáním podkladu
• s aplikací vyrovnávacích stěrek, omítek, tmelů a dalších podkladových materiálů
• s aplikací bílé i tónované malby
• s hrubým úklidem, odstraněním lepenek a uvedením prostor do původního stavu

Malíř pokojů opraví i poničené omítky

Stali jste se majiteli nemovitosti, která má bohužel omítky ve velmi špatném stavu, nebo vám do bytu prosákla voda od sousedů? I s těmito maléry si náš malíř pokojů dokáže hravě poradit. Specializujeme se na drobné i náročné opravy omítek od nejrůznějších havárií.

Kromě běžného opotřebení si poradíme i se sanací omítek po záplavách, poničeného zdiva po požárech, opravou zdiva od nikotinu i s odstraněním plísní z důvodu špatného větrání. Aplikujeme hydroizolační nátěry od vzlínající vlhkosti a poradíme si i s dalšími problémy starých nebo poničených omítek.

Jak pracuje malíř pokojů

Ráno k vám přijede malíř pokojů, který sestěhuje nábytek doprostřed místnosti, popřípadě jej vynese z místnosti ven. Pokud zůstane nábytek v místnosti, pečlivě jej zabalí do malířské folie, přikryje podlahy, zakryje okna, parapety, lišty, vypínače a další doplňky.

Následně připraví podklad zdí pro malování. Tato fáze je nejdůležitější částí celého malování. Jen odborník dokáže vyhladit nerovnosti omítek, praskliny, rýhy i důlky po skobách či věšáčcích. Následně ošetří celý povrch omítky speciálními přípravky, které starou omítku zpevní a vyrovnají. Posléze přijde na řadu penetrace, ochraňující barvu před předčasným vpitím do omítky.
Malování je poslední etapou celé práce. Provádíme dva základní nátěry. Třetí, finální nátěr, zakryje poslední nedokonalosti a vyrovná pigmentové nerovnosti.

Po malování opět vrátíme celý interiér do původního stavu. Odklidíme veškerý ochranný materiál, vytřeme podlahu, rozmístíme zpět sestěhovaný nábytek a nakonec předáme hotové dílo zákazníkovi.

Proč právě náš malíř pokojů

Naše malířská firma zaměstnává špičkové malíře pokojů s dlouholetou praxí. Díky tomu vám mohou poradit s výběrem vhodného typu barvy, barevných odstínů i výběrem doplňků. Vneseme nový život i velmi poničeným omítkám. Investice se vám mnohanásobně vrátí a to díky precizně vymalovaným stěnám vašeho domova, kterými se budete moci pyšnit až do další výmalby.

Potřebujete vymalovat?